(NL) 0031 085 0477200 (BE) 0032 11 291076info@germstarbenelux.com Ga naar de winkel, klik hier

Hand desinfectie Germstar

Hand Desinfectie?
Als zelfdrogende oplossing op basis van alcohol staat Germstar toe de handen te desinfecteren zonder water, zeep en handdoeken.

Wat als desinfectiemiddel?
Germstar  is een niet-allergisch desinfecteermiddel op ziekenhuiskracht dat 99,99% van de meest voorkomende ziekte veroorzakende bacteriën, virussen en schimmels uiterst effectief dood.

Ofschoon Germstar gebaseerd is op alcohol, blijft de huid zijdezacht. Germstar is namelijk zelfdrogend, laat een natuurlijke olie achter op de huid en is een uniek mengsel van speciale ingrediënten die de huid beschermen en het vocht herstellen.

Hoe werkt een desinfectant?
Een van de actieve ingrediënten van Germstar is alcohol. Wanneer deze alcohol in contact komt met ziektekiemen, ontschikt het de moleculaire structuur van celproteïnen en doodt deze uiterst effectief. De alcohol droogt en het achterblijvende middel houdt de huid vochtig, zacht en bacterievrij.

Hoewel Germstar geen blijvend dodingseffect heeft, eens de alcohol gedroogd is, blijft u hygiënisch schoon tot er contact is geweest met geïnfecteerde oppervlakken.

Desinfectie antimicrobisch spectrum
Germstar is zowel in vitro als in vivo getest tegen een breed spectrum van ziekteveroorzakende bacteriën zoals:
HIV, noro-gelijke virussen, SARS-gelijke virussen, hepatitis E-Coli, salmonella, staphylococci.